STANJE JOJ SE POGORŠALO: Tamari više ni stručnjaci ne mogu da pomognu!

0
5420

Starleta Tamara Đurić se i dalje bori da povrati zdravlje nakon izlivanja silikona u zadnjici, ali juče joj se stanje iznenada pogoršalo. Tamara je tokom boravka na VMA mnogo smršala i zbog toga joj je oslabio imunitet.
To je dovelo do toga da Đurićeva ne može da ustane iz kreveta bez podrške drugih, a juče kada je to pokušala, onesvijetila se.

– Zbog svega što joj se dogodilo, Tamara je sve mršavija, bukvalno jedva stoji na nogama. Juče ujutru je ustala i pokušala da ode to toaleta, i srušila se nasred sobe. A kap koja je prelila čašu je bilo to kada su joj ljekari rekli da je u njenoj zadnjici akva-filer kineske proizvodnje. Taj akva-filer je u njenom tijelu izazvao tešku infekciju, protiv koje su stručnjaci sa VMA nemoćni jer do sada nisu imali takav slučaj.

Tkivo joj je sraslo sa tim materijalom i pod velikom je upalom. Zbog toga ljekarima jedino preostaje da filer ispiraju vodom. Samo se tako njegova količina u tijelu može smanjiti. Ali, taj proces je veoma spor.

Takođe, jakim antibioticima se sprečava širenje akva-filera po ostatku tijela i tkiva – navodi za Informer izvor blizak Đurićevoj.