IMA BOGA: Sreća se konačno osmjehnula baš kome treba!

0
363

Od ukupno 114.518 uplaćenih “Bingo“ tiketa dobitni se našao u rukama jedne Dimitrovgrađanke. U izvlačenju 19. kola igre na sreću „Bingo“, 1. maja, posrećilo se S. V. (45), koja sa ocem živi u jako teškim uslovima u dijelu trošne kuće koji im pripada.

Srećna dobitnica, ne krije da je redovni igrač ove vrste lutrije, a praznično izvlačenje joj je poslije dugog niza godina donijelo veliki dobitak od nevjerovatnih 4.121.516 dinara.

– Godinama igram samo “Bingo“, od kad postoji. Do sada sam osvajala većinom sitnice – rekla je dobitnica ekipi RT “Caribrod“ koja je posjetila njen skromni dom.

Shvatila je da je dobitnica tek kada je na ekranu objavljeno ime grada u kome je kupljen jedini dobitni tiket. U toku emisije, ona ni sama nije vjerovala da ima sve izvučene brojeve.

Želja joj je, da novac pametno upotrijebi i stvori dom za normalan život, što je u ovom trenutku, najneophodnije.

– Planiram da vidim da li može kuća da se napravi, ako odobri opština. Da se ovo nije desilo, ja ne znam šta bih radila – izjavila je dobitnica za lokalnu televiziju.

Irena Todorov, koja je donijela sreću ovoj porodici, ističe da je sa prodajnog mjesta na kome radi, u posljednjih desetak godina – čak 15 premija, što novčanih što robnih, završilo u rukama Dimitrovgrađana

IZVORalo.rs