Došla je u salon sa ovakvom kosom! O reakciji frizerke cijeli svijet priča!

0
412

Fejsbukom se širi fotografija žene čija kosa izgleda zapušteno, neuredno i zamršeno – i to sa divnom porukom koju svaki čovek, bez obzira na to koliko godina ima ili kog je pola – treba da pročita.

Frizerka Kejt Lengman koja radi u “Ulta” salonu u Americi, iznenadila se kada joj je u salon ušla žena vidno zapuštene kose i počela da bira proizvode za negu i pranje kose. Nakon što ju je frizerka pitala šta joj treba, žena se rasplakala i otkrila da šest meseci nije ustajala iz kreveta zbog teške depresije. Svih šest meseci nije ni prala ni češljala kosu – sad je konačno smogla snage da ustane i želi da ponovo izgleda lepo.

Frizerka je predložila ženi da joj ona sredi kosu, jer je bilo jasno da se punđa tokom ležanja u krevetu pretvorila u jedan veliki dred. Iako ni sama nije znala kako će tačno da se izbori sa toliko zapuštenom kosom, bila je spremna da uradi sve kako bi pomogla toj ženi.

Dogovorile su se oko termina za šišanje i žena je izašla iz salona. Kad je došao njen termin, nije se pojavila. Dve nedelje kasnije je pozvala i ponovo zakazala šišanje, ali se ponovo nije pojavila.

“U tom trenutku sam shvatila da se verovatno više nikad neće pojaviti. Slomilo mi se srce. Jako sam želela da joj pomognem”, iskrena je Kejt.

1
2
IZVORnoizz.rs