Imao je sve o čemu ljudi sanjaju. A onda je sve OSTAVIO i dobio više od toga

0
310

Imao je život iz snova – stan na Menhetnu, posao dizajnera Ralfa Lorena, bogat društveni život sa kremom njujorškog života. A onda je riješio da sve to promijeni iz korjena.

ostavio

Foster Hantington je, gotovo preko noći, 2011. kupio kamp kućicu, spakovao neophodne stvari i napustio svijet u kom je živio, ne osvrćući se. Nevjerovatno, ali tri godine kasnije, uspio je da i od ovog novog života napravi karijeru.

Mladić porijeklom iz Oregona, prvo vrijeme je provodio putujući zemljom u potrazi za savršenim talasom, jer mu je surfovanje bilo jedna od ljubavi iz djetinjstva.

Svoja iskustva sa putovanja bilježio je fotoaparatom i dijelio prvo na sajtu A Restless Transplant, a potom i na Instagramu, gde je broj njegovih pratilaca vrtoglavo počeo da raste.

Izgleda da su svi željeli da zavire u život jednog kampera koji se odrekao luksuza i visokog društva zarad slobode i gotovo idiličnog života u prirodi.

Uslijedili su pregovori za knjigu fotografija, koja je konačno objavljena u maju ove godine, a Hantington je, poslije skoro 100.000 pređenih kilometara duž Zapadne obale, konačno riješio da se skrasi. Odlučio je da izgradi kuću – i to, ni manje ni više, nego na drvetu!

Ovom čovjeku život jednostavno ide od ruke. Šta li je slijedeće?

Izvor: blic.rs