Jesmo l’ sami: Bivši astronaut NASA-e tvrdi da Papa krije zastrašujuću tajnu

0
2051

Papa ima saznanja o vanzemaljcima koji su tamo negdje u svemiru i žele pomoći čovječanstvu, ali se rat u svemiru zahuktava, navodi bivši astronaut NASA, prenosi TheSun.

E-mail koji je očigledno objavio WikiLeaks otkrio je da je bivši astronaut Edgar Mitchell pisao američkom političaru Johnu Podesta-u u kojem je poručio da Vatikan zna da vanzemaljci postoje i da žele podijeliti nultu energiju sa svijetom.

Prijateljski vanzemaljci žele pomoći čovječanstvu da bolje žive, ali se plaše naše nasilne tendencije, stoji u Edgarovom e-mailu.

Edgar Mitchell, šesti čovjek koji je otišao na Mjesec, također je kazao da je rat svemira neminovan.

– S obzirom da se rat u svemiru zahuktava, osjećam da biste trebali biti svjesni nekoliko faktora, nakon što Vam ih saopštim putem Skype razgovora – napisao je Edgar.

Otkrio je da ovi blagonakloni vanzemaljci žele podijeliti nultu tačku energije sa ljudima na Zemlji.

Ova tehnologija bi po svemu sudeći mogla otvoriti mogućnosti izvlačenja energije iz praznog prostora. Mitchell dodaje da vanzemaljci neće tolerirati bilo kakav oblik vojnog nasilja na planeti ili u prostoru.

Američki političar Podesta je bio savjetnik predsjednika Baracka Obame prije nego je postao šef predsjedničke kampanje Hillary Clinton.

U jednom od svojih e-mailova Mitchell spominje ženu imena Terri Mansfield koju opisuje kao direktora specijalne mirovne snage sa vanzemaljskom inteligencijom.

Navodno postoje tvrdnje da je vanzemaljski život najviši oblik inteligencije koja radi direktno sa Bogom.

Podesta je nedavno izjavio da je nagovarao Hillary Clinton da otkrije tajne dokumente o NLO-ima.

Vjeruje se da je u prošlosti Vatikan smatrao da nema granica između nauke i religije.

IZVORavaz.ba