Par je potpuno preuredio svoju garažu. Sada je prolaznici miješaju sa kafićem!

0
713

Bryan i Jen Danger, nisu samo par sa zanimljivim prezimenom, oni djele jedinstven osjećaj za uređenje prostora. Zajedno su pretvorili svoju garažu u kul malu kućicu.

Na početku nisu znali kako će porodica i prijatelji reagovati na njihovu neobičnu ideju o stanovanju. Bryan je rekao su mislili da će ih komšije smatrati ludima jer se s le u garažu, ali su na kraju bili oduševljeni.

Trošak je bio prevelik, pa su odlučili da će sav posao obaviti sami. Kroz istraživanje i disciplinu pretvorili su se u prave “uradi to sam” superheroje.

Prvo su pronašli mjesto koje će im pomoći da naprave sav svoj namještaj. Naučili su se vještini stolarstva vi napravili su jedinstven namještaj za koji slobodno mogu reći da je njih proizvod. Ovo je bio način da opreme svoj dom sa malim komadima kao što su stolice i stolovi.

Ekonomska situacija je ispala jako dobra. Par je imao moderno opremljen prostor napravljen od metala i drveta. Bryan je rekao “Sveukpan izgled i osjećaj u našem domu je nekako postao veoma industrijski. To nam nije bila namjera, ali sve smo pravili ručno zato što se uklapalo s onim što imamo i sa našim budžetom.”

Iako je par odbacio većinu stvari koje je posjedovao ipak je imao potrebu za nekim osnovnim stvarima. Bryan je rekao da su htjeli da sve stvari imaju više od jedne namjene.

Nastavak na sljedećoj stranici…

1
2
3