SABLASNA PREDVIĐANJA BIBLIJE, NOSTRADAMUSA I BABA VANGE: Ovim zemljama se ne piše dobro u 2017. godini (FOTO)

0
17149

Ako je suditi po trenutnom stanju stvari 2017. godina će samo nastaviti putanjom koju joj je utabala godina na izmaku

Godina za nama bila je veoma burna kako na polju svetske politike, tako i na polju domaće. Smenjivali su se izbori, ratni sukobi, referendumi, sankcije, dolazak izbeglica, sklapali su se i raskidali sporazumi. Velike sile su se nadmetale gde god su mogle i maksimalno su se trudile da ojačaju svoj uticaj. Moć je oduvek bio snažan motiv za „borbu“ i sticanje uticaja, tako da se stečene navike teško mogu promeniti. Ako je suditi po trenutnom stanju stvari 2017. godina će samo nastaviti putanjom koju joj je utabala godina na izmaku. To tvrde brojni stručnjaci, ali se slične poruke mogu naći i u predviđanjima Biblije, ali i velikih proroka poput Nostradamusa i baba Vange

Prema „biblijskom proročanstvu“ Amerikanci bi trebali da se plaše jer će „Rusi da ih napadnu elektromagnetskim bombama i da im pobiju 80% stanovništva“.

Velikom broju stanovnika je stigao mejl od bivšeg kandidata za predsednika Hermana Kejna koji govori o tajnom biblijskom proročanstvu, koje predsednik Barak Obama i vođe američkih crkava skrivaju od njih. Građanima mejl savetuje da kupe video koji će im pomoći da shvate šta se sprema i kako najbolje da se pripreme da bi preživeli vreme koje dolazi, prenosi Veb Tribjun.

Nuklearna-bomba-eksplozija-apokalipsa

Stručnjaci su sa druge strane malo realniji i ostavljaju prostora za iznenadne preokrete u toku naredne godine.

Izdvajamo deset najvažnijih događaja koji će bitno uticati na svetsku politiku 2017. godine.

1
2
3
IZVORwww.telegraf.rs